Vaaliteemat

TOIVON TEKIJÄ

Suomi tarvitsee työtä, kasvua ja toivoa tulevaisuuteen. Haasteita ei ole ennenkään voitettu sivusta seuraamalla. Tarvitaan uusi ja rohkea tekijä Pirkanmaan ja Suomen puolesta.

Ajat ovat olleet jo usean vuoden ajan vaikeita. Ihmiskuntaa ja sen elämää on haastanut ensin koronakriisi ja nyt Venäjän järkyttävä hyökkäyssota Ukrainassa. Emme saa silti unohtaa, että samaan aikaan väestö ikääntyy, mielenterveysongelmat kasvavat, oppimistulokset laskevat, ilmastokriisi on ratkaistava ja valtio velkaantuu. Tulevaisuus tehdään tänään. Meidän on tartuttava toimeen, koska teot luovat toivoa. Päätöksentekijöiden tehtävä on taata ihmisille parempi tulevaisuus. Siksi olen toivon tekijä.

Politiikassa tulee aina miettiä nykyhetken lisäksi tulevaisuutta. Siksi olen ehdolla eduskuntavaaleissa. Suomen talous on saatava tasapainoon ja kasvu-uralle. Tarvitsemme työllisyyttä, vapaampaa kilpailua, kevyempää verotusta, innovaatioita ja kansainvälistä osaamista. Oppimisen tukemiseen on panostettava myös varhaiskavatuksessa ja perusopetuksessa. Matkalla kohti hiilineutraalia Suomea voimme toimia edelläkävijöinä puhtaan teknologian kehittämisessä maailmalle. Kasvua tulee hakea taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla.

Äänestä uusi, rohkea ja edistysmielinen tekijä eduskuntaan Pirkanmaan ja Suomen puolesta 💙