Mietteitäni kuukausi ennen ennakkoäänestyksen alkamista

Tänään on tasan kuukausi ennakkoäänestyksen alkuun ja päivä starttasi järjestämälläni Tulevaisuusseminaarilla, johon sain vieraaksi loistavat Alexander Stubbin, Henna Virkkusen ja Harri Airaksisen. Lämmin kiitos kaikille 💙

Politiikka on maraton-laji – sanotaan. Olen ollut mukana politiikassa kohta 13 vuotta. Yli 10 vuotta sitten olin ehdolla ensimmäisissä kuntavaaleissa. Tuolloin en tuntenut ketään, ei ollut verkostoja, nimekästä tai varakasta sukua. Sen jälkeen olen ollut ehdolla kaksissa muissa kuntavaaleissa, viime eduskuntavaaleissa, aluevaaleissa ja muutamissa edustajistovaaleissa sekä tullut valituksi Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi. Päämäärä on ollut selvä jo pitkään: haluan kansanedustajaksi.

Olen valmis kansanedustajaksi. Olen valmistautunut kampanjaan ja tehtävään tinkimättömällä vuosien työllä. Olen kehittänyt itseäni, osaamistani ja mennyt sinne kuuluisalle epämukavuusalueelle. Teen päivittäin kaikkeni, jotta tulisin valituksi edustamaan suomalaisia Arkadianmäelle. Kampanja, tiimi ja näkyvyys ovat suurempia kuin koskaan – teen kaiken isommin ja paremmin.

Jos haluaisit auttaa matkaani kansanedustajaksi, laita viestiä 💙 tiimiin mahtuu mukaan ja lahjoituksia otetaan vastaan