Tampere etenee

Viime viikot ovat täyttyneet kokouksista. Tämä kuva tuli jotenkin mieleen viime keväältä, kun painettiin Kristiina Koivunen ja muiden huippuehdokkaiden kanssa duunia kuntavaaleissa 💙 Omalla kohdalla työ konkretisoitui ääniksi ja olen päässyt vaikuttamaan Tampereen asioihin. Siitä saa ja pitää olla kiitollinen.

Tänään hoksasin myös, kuinka moni tärkeä asia menee eteenpäin, joista itsekin vaalien aikaan puhuin: ratikka, lähijunat, kolmiportaisen tuen lisämäärärahat, kaupunkipyörät ja moni muu hanke 💪🏻 Tampere on jälleen Suomen vetovoimaisin kaupunki, eikä ihme – täällä on tekemisen meininki. On ilo ja kunnia tehdä päätöksiä rakkaan kaupungin eteen!

Tulevaisuudessa päätökset saattavat olla vaikeitakin. Sote siirtyy hyvinvointialueiden hoidettavaksi ja samalla iso osa budjetista. Asukasluvultaan suuremmille kaupungeille jää lakisääteisten tehtävien lisäksi vapaaehtoisia tehtäviä yli puolet palveluista. Tulevaisuudessa onkin pohdittava, mitkä palvelut kaupunki tuottaa, millä laadulla ja hinnalla.