Olen ehdolla TREYn edustajistovaaleissa!

Kolmas kerta toden sanoo 📣

Olen ehdolla Tampereen yliopiston edustajistovaaleissa! Vielä viimeisen kerran minua on mahdollista äänestää edariin. Aiemmalla kahdella yrityksellä olen päässyt molemmilla varaedaattoriksi asti, joten olen vielä kerran valmis yrittämään, josko edarin ovet aukeaisivat. Vaikuttamisen halua ja motivaatiota löytyy roppakaupalla päästä mukaan korkeakoulupolitiikkaan.

Oikeastaan olen hoksannut vasta opintojen myöhäisessä vaiheessa, miten paljon opiskelijapolitiikasta olisi voinut opintojen aikana saada. Jos nyt aloittaisin opinnot uudelleen, näkisin yliopistoyhteisön ja vaikutusmahdollisuuksien merkityksellisyyden eri valossa. Viimein minulla olisi elämässäni tilanne, kun asun opiskelupaikkakunnallani ja keskityn töiden sijaan opintoihin. Siksi pyydänkin luottamustasi näissä vaaleissa 💙

Ensi keväänä järjestetään kuntavaalit. Minusta olisi enemmän kuin hedelmällistä kuulla opiskelijoiden ja ylioppilaskunnan näkemyksistä liittyen kaupungin päätöksentekoon sekä toiveisiin tulevasta. Sen lisäksi edistäisin ainakin seuraavia asioita:

💰 Opintotuen tulorajoja nostettava
❌ Ei pakkojäsenyydelle
📚 Opintojen monimuotoisuuden kehittämistä jatkettava ja läsnäolopakkoja vähennettävä
🏘 Yhtenäisempää yliopistoa kehitettävä edelleen
🦠 Opiskelijoiden hyvinvointia ja oppimista tuettava korona-aikana

Opiskeletko Tampereen yliopistossa? Äänestää voit sähköisesti:
✅ 28.-30.10.
✅ 2.-4.11.