terveisiä sivistys- ja kulttuurilautakunnan kokouksesta

Tässä meidän sivistys- ja kulttuurilautakunnan kokoomuslaiset jäsenet minä, Tommi & Reza!

Heti toisessa lautakunnan kokouksessa päästiin suoraan strategian ja talousarvion kimppuun. Talousarvion kehys on hyvin tiukka, ja Kokoomuksella on tärkeä tehtävä vaalia kehyksessä pysymistä.

Talousarviossa varaudutaan oppilasmäärien kasvuun perusopetuksessa kasvattamatta ryhmäkokoja. Varhaiskasvatuksessa lisätään henkilöstöresursseja, jotta lapsiryhmille löytyy paremmin tukea läheltä. Liikuntapuolella merkittävimpiä asioita ensi vuonna ovat Tammelan stadionin rakentamisen jatkaminen sekä tulevat jääkiekon MM-kisat, joissa kaupunki toimii yhteistyökumppanina.

Näiden lisäksi jatkokäsittelyissä on tärkeää huomioida kolmiportaisen tuen toteutumiseen panostaminen. Oppilaiden tuen tarpeet eivät ole poistumassa ja oppilasmäärä on pikemminkin lisääntymässä vuosittain, joten on huolehdittava, että jokainen lapsi saa tarvitsemansa tuen oppipolulleen