Olen ehdolla Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Pitkän ja perusteellisen harkinnan tuloksena olen päättänyt lähteä ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi. Yli kymmenen vuoden jäsenyyden aikana olen päässyt toimimaan liitossa kaikilla tasoilla: ensin elvytettiin paikallisyhdistys, sitten etenin piirihallitukseen, melkein kolme vuotta pääsin näkemään toimintaa työntekijänä ja lopulta tämä kausi liittohallituksessa. Nyt haluan hyödyntää oman tietotaitoni liiton kehittämiseen.

Tämä järjestö on minulle perhe, joukkue ja poliittinen koti. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että tähän yhteisöön on jokainen kokoomuslaisen arvomaailman allekirjoittava tervetullut. Haluan tehdä työtä entistä yhtenäisemmän liiton hyväksi. Keskitytään enemmän niihin asioihin, jotka meitä yhdistävät, ennemmin kuin erottavat.

Tulevan puheenjohtajan kaudelle osuvat lukuisat vaalit: aluevaalit, seurakuntavaalit, edustajistovaalit sekä eduskuntavaalit. Poliittisen toiminnan ykköstavoitteena on kokoomuksen voitot kaikissa vaaleissa sekä nuorten ehdokkaiden tukeminen. Kokoomus on vaaleissa ainoa talousoikeistolainen vaihtoehto, ja kokoomuksen politiikkaa kaivataan kipeästi. Kokoomuslaista vastuullisuutta, edistyksellistä ja rationaalista otetta asioihin tarvitaan kaikilla päätöksenteon tasoilla. Itse olen saanut ehdokkaana kokea kolmet kuntavaalit, kolmet edarivaalit sekä eduskuntavaalit. Olen valmis tuomaan kaiken vaalikokemukseni ja -osaamiseni satojen Kokoomusnuorten ehdokkaiden tueksi.

Kokoomusnuorten on jatkettava vaikutusvaltaisimpana poliittisena nuorisojärjestönä, joka toimii keskustelunavaajana, oikeistolaisena suunnannäyttäjänä ja emopuolueen kirittäjänä. Aikamme suurimmat poliittiset haasteet kaipaavat ratkaisuja, ja niiden tarjoamisessa Kokoomusnuorilla on tärkeä rooli. Oli kyse sitten Nato-jäsenyydestä, vastuullisesta taloudenpidosta tai sosiaaliturvan kokonaisuudistuksesta, Kokoomusnuorten tulee olla etulinjassa viemässä sekä kokoomusta että suomalaista yhteiskuntaa eteenpäin.

Tulen syksyn aikana kiertämään jokaisessa piirissä tapaamassa jäsenistöä, ja haluaisinkin kuulla juuri sinun ajatuksiasi Kokoomusnuorten kehittämisestä. Julkaisen myös teemoista ja tavoitteistani tarkemmin lähiviikkoina. Ole #idanpuolella ja tule mukaan kampanjaan 💙